Dom > Novosti > Sadržaj
Kako odabrati pravu sastanak stolica
- Aug 14, 2018 -

Konferencija stolice se razlikuju od uredske stolice, uredske stolice su fleksibilne, zgodan potez i konferencije stolice, kao što ime sugerira, u konferencijska dvorana sa stolicom, treba obratiti pozornost na fleksibilnost, pažnju treba kako racionalno korištenje prostora, opravdano mogu smjestiti više osoba. I luk stolica kao konferencija stolica, modeliranje jednostavnih, u odnosu na uredski stolac da zauzme manje područje, možete potpuno stopa iskorištenja prostora kako bi se povećala.

Izbor pozadine stolica je također vrlo važno za zdravlje, stolica leđa treba biti baršun rukavica tipa, više mora biti jaka, površine moraju imati određeni stupanj elastičnosti i kontakt s ljudskog tijela mora biti prozračna , otporan na habanje, prljava i nije lako uz tijelo ili odjeća proizvoditi statički elektricitet.

Kako odabrati stolicu stopala? Noga odabira stolica je jednostavno vrlo probirljiva, mogu imati ožiljak festivala, općenito može ne plombiranje. Kupiti metalne stolice da obratite pozornost na čelične cijevi, kao što su metalne cijevi debljine stijenke, relativno govoreći, deblji i jači.

Related Products